[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ویدئو پروژکتور 

 

انواع ویـــدئو/ دیتا پروژکـــتور

*ویدئو پروژکــتور جیبی

جیبی بودن این محصول به آن معنی نیست که واقعا در جیب جای میگیرد. بلکه وزن و ابعاد پایین آن است. این مسئله کاربر را ممکن میسازد به راحتی دستگاه را حمل و بر روی سه پایه یا میز قرار دهد. دیتا پروژکتور جیبی عموما شدت روشنایی پایین در حد ۲۰ تا ۱۰۰۰ انسی لومن دارند. که همین مسئله نقطه ضعف آنها محسوب می گردد. خصوصا اگر قصد نمایش تصاویر به تعداد نفرات زیادی داشته باشید این میزان روشنایی جوابگو نخواهد بود. از دیگر سو دستگاه پروجکشن جیبی معمولا قابلیت زوم ندارند. لذا برای بزرگ و کوچک کردن تصویر باید به صورت فیزیکی جایگاه آن را نسبت به پرده نمایش تغییر داد. البته این سری به لحاظ استفاده از لامپ LED طول عمر بالاتری نسبت به سایر دستگاهها با لامپ های متال هالید دارا می باشند.

 

*ویدئو پروژکــتور خانگی

مدلهای خانگی بیشترین تاکید را بر کیفیت تصاویر دارند و برای استفاده به عنوان بخشی از سیستم سینمای خانگی در اتاق نشیمن و یا اتاق های نمایش کوچک، که نور محیط آنها را می توان به طور کامل کنترل نمود، طراحی و ساخته شده اند. این دستگاه ها به ندرت شدت روشنایی بیش از ۲۵۰۰ لومن دارند. همچنین بیشترین میزان زوم را در میان پروژکتورهای دارای لنز داخلی فراهم می آورند. این محصولات و پرده نمایش آنها حتی الامکان به صورت مخفی در فضای خانه تعبیه می گردند. زمانی که نیاز به استفاده از آنها باشد باز می شوند(پایین می آیند). همچنین ممکن است سالنی خاص در منازل برای نصب و به کارگیری آنها در نظر گرفته شود.فضایی که از آن بعضا به عنوان سینما خانگی یاد می گردد.

 

*ویدئو پروژکــتور چند رسانه‌ ای

این دسته بزرگترین گروه از دستگاه های ویدئو پروجکشن را شامل می شود. زیرا به عنوان دستگاهی همه کاره شناخته می شوند.  از نمایش اسلاید در کلاس های درس گرفته تا پخش کلیپ های با کیفیت در سالنها کاربرد دارند. محدوده روشنایی این دسته ۲۵۰۰ تا ۴۵۰۰ لومن می باشد و معمولا همیشه لنز زوم داخلی دارند. محدوده زوم این دستگاهها گسترده نبوده و هنگام خرید باید به سازگاری اندازه صفحه نمایش و برد دستگاه توجه کرد. تقریبا تمام پورتهای ورودی از VGA و ویدئو کامپوزیت گرفته تا DVI و HDMI در ویدئو پروژکتورهای چند رسانه ای تعبیه می شوند. این امر خود تاییدی بر عمومی و همگانی بودن کاربری این دستگاه ها می باشد.

 

*ویدئو پروژکــتورهای مخصوص برگزاری رویدادهای بزرگ

این دسته عموما به عنوان دیتا پروژکتور مخصوص نصب ثابت نیز شناخته می شوند. زیرا این مدلها وزن بالا و قابلیت حمل کمی دارند. همچنین نصب آنها نسبت به سایر انواع  به زمان و تخصص بیشتری احتیاج دارد. بالاترین میزان روشنایی متعلق به این دسته می باشد. و  بسته به نیاز از ۴۵۰۰ لومن شروع و به ۲۰۰۰۰ و فراتز از آن نیز خواهد رسید. این گروه به طور معمول در سالن های همایش، آمفی تئاتر، کنفرانس، سینما، مساجد و استادیوم ها مورد استفاده قرار می گیرند. دیتاپروژکتورهای مخصوص اماکن بزرگ غالبا دارای قابلیت نصب لنز قابل تعویض می باشند که توانایی پرتاب آنها را به میزان بالایی افزایش خواهد داد.

 

نحوه پخش مـــحتوا در سالنهای مختلف:

در سالن های همایش، آمفی تئاتر و کنفرانس مواردی که حضار قصد پخش آنها را دارند. از طریق باکسهای کف خواب یا باکس های رومیزی به اتاق فرمان ارسال شده و از آنجا به دستگاه پروجکشن ارسال می شوند. بنابراین در این اماکن اپراتور اتاق فرمان مسئول کنترل و نظارت بر عملکرد ویدئو پروژکتور می باشد. مضافا این فرد قادر است نسبت به پخش محتوای مورد نیاز نیز اقدام نماید. در سالنهای سینما، اماکن تجاری و استادیومها  این تنها اتاق نمایش (اتاق فرمان) است که توانایی پخش تصاویر را دارد. در اماکنی مثل فضاهای آموزشی، اتاق های مدیریت و کاربر به طور مستقیم به دستگاه متصل و موارد مورد نظر را پخش می نمایند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1782″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][trx_sc_table type=”default” align=”none” width=”100%” title_style=”default” title_align=”default” title=”” subtitle=”” description=”” link=”” link_text=”” link_image=”” id=”” class=”” css=””][vc_column_text][/vc_column_text][/trx_sc_table][/vc_column][/vc_row]